Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2 Star
  • Dairy Free

Dyniowa panna cotta z pieczonym jabłkiem i czekoladową kruszonką

jabłko, Roślinna alternatywa jogurtu (Woda, krem kokosowy, zmodyfikowana skrobia kukurydziana, dekstroza, sól, substancja zagęszczająca: pektyna, barwnik: karoten; fosforan wapnia, witaminy: D2, B12; naturalny aromat, bezmleczne kultury bakterii (S. Thermophilus, L. Bulgaricus)), Dynia, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Ksylitol, Płatki OWSIANE, Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), olej kokosowy, Żelatyna, Cynamon

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
640 kJ/153 kcal
Tłuszcz: 6,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,4 g
Węglowodany: 26,3 g
w tym cukry: 7,4 g
Błonnik: 2,7 g
Białko: 3,3 g
Sól: 0,2 g

Alergeny

  • gluten
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: