Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48 Star

Kanapka z grillowanymi warzywami z mascarpone i serem Lazur, pomidorki

kanapka 70% (chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), cukinia, papryka czerwona, ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), ser mascarpone (MLEKO pasteryzowane, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), ser pleśniowy lazur (MLEKO pełne pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti), pieprz czarny, sól), pomidorki 30%

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
573 kJ/137 kcal
Tłuszcz: 5,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g
Węglowodany: 20,0 g
w tym cukry: 1,4 g
Błonnik: 3,1 g
Białko: 4,5 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: