Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.5 Star

Włoska zapiekanka makaronowa z ragu alla bolognese, mieszanka sałat z pomidorkami, sos winegret

Pomidorki daktylowe, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sałata mix, Makaron pełnoziarnisty (Mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Wołowina, Wieprzowina, JAJA kurze, Olej rzepakowy, Cebula biała, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Koncentrat pomidorowy 30%, Marchew, Mąka PSZENNA, Bazylia, Sok z cytryny, SELER naciowy, Sól, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Czosnek, Oregano, Cukier, Pieprz czarny, .

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 216 kJ/291 kcal
Tłuszcz: 17,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g
Węglowodany: 20,4 g
w tym cukry: 5,6 g
Błonnik: 3,3 g
Białko: 14,5 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • mleko
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: