Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0 Star

XXX_Kanapka pełnoziarnista z pate z sardynek z szalotką, pomidorki, oliwki i cebulki w balsamico

Chleb bielański (naturalny zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, sól, serwatka (z MLEKA), słód ŻYTNI), Pomidorki daktylowe, Sardynki w oleju, Cebulki marynowane z balsamico, Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Sałata karbowana, Majonez (Olej rzepakowy, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Cebula szalotka, Natka pietruszki, Kiełki słonecznika, Sok z cytryny, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 076 kJ/257 kcal
Tłuszcz: 8,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 33,6 g
w tym cukry: 3,8 g
Błonnik: 2,5 g
Białko: 8,9 g
Sól: 1,4 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • mleko
  • ryby i produkty pochodne

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: