Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.27 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Makaron soba z wędzonym tofu, sosem z pieczonej papryki, fistaszkami i dymką, brokuły na parze

Brokuły, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Makaron gryczany soba (mąka PSZENNA, mąka gryczana, woda, sól), Woda, Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone), ORZESZKI ZIEMNE, Olej rzepakowy, Sól, Szczypiorek, Sambal oelek (papryka chili, sól, cukier, ocet), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Imbir różowy marynowany, Czosnek

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 499 kJ/597 kcal
Tłuszcz: 24,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g
Węglowodany: 54,5 g
w tym cukry: 8,7 g
Błonnik: 10,9 g
Białko: 37,4 g
Sól: 3,0 g

Alergeny

  • gluten
  • orzeszki ziemne i produkty pochodne
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: