Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45 Star
  • Less Gluten

Dip z greckiego sera, słupki marchewki

Marchew, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Koperek, Oliwa z oliwek, Sok z cytryny, Czosnek, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
875 kJ/209 kcal
Tłuszcz: 12,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,9 g
Węglowodany: 15,0 g
w tym cukry: 11,2 g
Błonnik: 3,2 g
Białko: 12,1 g
Sól: 2,5 g

Alergeny

  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: