Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.61 Star

Chałka z cheddarem i jajkiem sadzonym, rukola, papryka, domowy ketchup

jajka 39% (JAJA kurze, olej rzepakowy, sól, pieprz czarny), papryka czerwona 19%, chałka (zawiera JAJA i GLUTEN) 13% (ciasto: mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże; kruszonka: mąka PSZENNA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), cukier), ser cheddar 13% (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato), ketchup 11% (pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), cebula biała, SELER naciowy, ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), koncentrat pomidorowy 30%, olej rzepakowy, sól, cukier, czosnek, pieprz czarny), rukola 5%

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
2 487 kJ/595 kcal
Tłuszcz: 37,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14,3 g
Węglowodany: 30,8 g
w tym cukry: 4,8 g
Błonnik: 2,8 g
Białko: 35,9 g
Sól: 3,4 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • jaja
  • mleko
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: