Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Curry warzywne z soczewicą podane z ryżem

Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Brokuł, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Ryż biały, Papryka czerwona, Soczewica zielona, Cebula biała, Olej rzepakowy, Imbir różowy marynowany, Natka pietruszki karbowana, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Kolendra, Trawa cytrynowa, liście kafiru, Sól, Czosnek, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
875 kJ/209 kcal
Tłuszcz: 8,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,3 g
Węglowodany: 27,8 g
w tym cukry: 4,6 g
Błonnik: 3,1 g
Białko: 6,6 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: