Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.87 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Warzywa z tofu po chińsku podane z makaronem ryżowym

Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Por, Cebula biała, Olej rzepakowy, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Cukier, Woda, Ocet ryżowy (woda, ryż), Sól, Imbir różowy marynowany, Sok z limonki, Sambal oelek (papryka chili, sól, cukier, ocet), Czosnek

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
843 kJ/201 kcal
Tłuszcz: 8,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 22,9 g
w tym cukry: 5,6 g
Błonnik: 1,7 g
Białko: 8,7 g
Sól: 1,3 g

Alergeny

  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: