Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42 Star
  • Dairy Free

Sałatka z makaronu soba, groszku cukrowego i mango, dressing azjatycki

groszek, fasola 27% (fasola edamame, groszek cukrowy), marchew 27% (marchew, papryka czerwona), makaron 20% (makaron gryczany soba (mąka PSZENNA, mąka gryczana, woda, sól), sól, olej rzepakowy), mango 13%, dressing 8% (olej rzepakowy, miód pszczeli, sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), ocet ryżowy (woda, ryż), pasta z tamaryndowca, imbir różowy marynowany, czosnek, przyprawa chińska 5 smaków (cynamon, kolendra, liść laurowy, anyż, ziele angielskie)), ORZECHY NERKOWCA 5%

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 643 kJ/393 kcal
Tłuszcz: 18,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g
Węglowodany: 43,3 g
w tym cukry: 18,4 g
Błonnik: 9,5 g
Białko: 15,2 g
Sól: 1,7 g

Alergeny

  • gluten
  • orzechy
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: