Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51 Star

Bułeczka z pestkami dyni z pastą z czarnych oliwek z jajkiem i rukolą, papryka

Papryka żółta, Bułeczka razowa z pestkami dyni (Mąka PSZENNA 500, mąka ŻYTNIA 2000, woda, drożdże, cukier, sól, pestki dyni), Papryka czerwona, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazowy), JAJA kurze, ORZECHY WŁOSKIE, Rukola, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Oliwa z oliwek, Czosnek, Pieprz czarny, Sól, Tymianek

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 977 kJ/473 kcal
Tłuszcz: 25,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,9 g
Węglowodany: 47,7 g
w tym cukry: 4,2 g
Błonnik: 6,5 g
Białko: 16,2 g
Sól: 1,8 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: