Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34 Star

Ratatuj z ciecierzycą, bułeczka z pestkami dyni

ratatuj 79% (cukinia, pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), ciecierzyca, papryka czerwona, marchew, cebula biała, koncentrat pomidorowy 30%, olej rzepakowy, czosnek, pieprz czarny, rozmaryn, sól, tymianek), bułeczka razowa z pestkami dyni 13% (Mąka PSZENNA 500, mąka ŻYTNIA 2000, woda, drożdże, cukier, sól, pestki dyni), ser mozzarella 8% (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana)

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 191 kJ/285 kcal
Tłuszcz: 9,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g
Węglowodany: 39,2 g
w tym cukry: 8,6 g
Błonnik: 6,3 g
Białko: 13,6 g
Sól: 1,1 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: