Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Serek z tofu ze szczypiorkiem, chleb razowy, słupki warzyw z kiełkami rzodkiewki

Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia), Papryka czerwona, Marchew, Napój sojowy (woda, SOJA, węglan wapnia, włókno lniane, sól, naturalny aromat, witaminy: D, B12), ORZECHY NERKOWCA, Sojowa alternatywa jogurtu (woda, SOJA, cukier, cytrynian triwapnia, stabilizator: pektyny, regulator kwasowości: cytrynian sodu, kwas cytrynowy, środki smakowe, sól, antyutleniacze: ekstrakty tokoferol, kwas tłuszczowy, kwas askorbinowy, witaminy: B12, D2, Kultury jogurtowe: St. Thermophilus, L. bulgaricus), Kiełki rzodkiewki, Płatki drożdżowe (suszone drożdże nieaktywne), Ocet jabłkowy (zawiera SIARCZYNY), Szczypiorek, Sól, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 913 kJ/457 kcal
Tłuszcz: 16,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g
Węglowodany: 59,6 g
w tym cukry: 7,2 g
Błonnik: 8,1 g
Białko: 24,2 g
Sól: 1,6 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • orzechy
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: