Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.56 Star

Kanapka z pastą jajeczną z rzodkiewką i ogórkiem

kanapka 59% (chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, sól, serwatka (z MLEKA)), JAJA kurze, majonez (Olej rzepakowy, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), szczypiorek, sól, pieprz czarny), ogórek zielony 24%, rzodkiewka 18%

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 104 kJ/264 kcal
Tłuszcz: 9,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
Węglowodany: 34,0 g
w tym cukry: 1,2 g
Błonnik: 4,9 g
Białko: 9,2 g
Sól: 1,7 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: