Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19 Star
  • Dairy Free

Leczo z ciecierzycą podane z makaronem pełnoziarnistym

leczo 54% (pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), cukinia, bakłażan, papryka czerwona, papryka żółta, pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), cebula biała, olej rzepakowy, czosnek, gałka muszkatołowa, kmin rzymski, papryka ostra, papryka słodka, pieprz czarny, sól), makaron 24% (makaron pełnoziarnisty (mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), sól, olej rzepakowy), ciecierzyca 22%

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 613 kJ/386 kcal
Tłuszcz: 12,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 63,5 g
w tym cukry: 10,4 g
Błonnik: 12,4 g
Białko: 17,8 g
Sól: 1,0 g

Alergeny

  • gluten

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: