Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.54 Star
  • Dairy Free

Sałatka z indykiem, winogronami i orzechami włoskimi podana z grzankami

Winogrona ciemne, Pomidorki daktylowe, Indyk (filet indyka, sól, pieprz), Chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Sałata mix, ., Olej rzepakowy, ORZECHY WŁOSKIE, Miód pszczeli, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Papryka słodka, Cukier, Sól, Imbir, Kmin rzymski, Kolendra, Pieprz czarny, Rozmaryn, Czosnek, Tymianek

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
809 kJ/193 kcal
Tłuszcz: 10,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 20,4 g
w tym cukry: 10,2 g
Błonnik: 3,2 g
Białko: 7,0 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: