Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.53 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Orzechowa pasta z pieczonych warzyw z chlebem z figą i daktylami, ogórek, pomidorki

Chleb z figą i daktylami (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA 720, woda, suszone daktyle, suszone figi, SEZAM, drożdże, mąka PSZENNA 750, cukier, sól), Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Papryka czerwona, Marchew, Cebula biała, Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), ORZESZKI ZIEMNE, Kolendra, Oliwa z oliwek (Oliwa z oliwek, olej słonecznikowy), Czosnek, Sól, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Papryka słodka, Olej rzepakowy, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 075 kJ/257 kcal
Tłuszcz: 8,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 40,1 g
w tym cukry: 14,0 g
Błonnik: 5,3 g
Białko: 6,8 g
Sól: 1,7 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • orzeszki ziemne i produkty pochodne
  • sezam

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: