Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Sałatka z fasolką szparagową i jajkiem

fasolka 58% (fasolka szparagowa zielona, fasolka szparagowa żółta, olej rzepakowy, czosnek, natka pietruszki, pieprz czarny, sól), JAJA kurze 23%, pesto 10% (olej rzepakowy, koperek, nasiona słonecznika, czosnek, sok z cytryny, pieprz czarny, sól), szpinak baby 10%

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
589 kJ/141 kcal
Tłuszcz: 11,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 4,3 g
w tym cukry: 1,7 g
Błonnik: 2,0 g
Białko: 5,2 g
Sól: 0,2 g

Alergeny

  • jaja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: