Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41 Star
  • Less Gluten

Sałatka z serem kozim i oliwkami, winegret

Pomidorki daktylowe, Szpinak baby, Ser kozi (MLEKO kozie, sól, stabilizator: chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej), Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazawy), Olej rzepakowy, Sok z cytryny, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Sól, Pieprz czarny, .

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
784 kJ/187 kcal
Tłuszcz: 17,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,8 g
Węglowodany: 4,9 g
w tym cukry: 1,8 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 7,3 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • gorczyca
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: