Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38 Star
  • Less Gluten

Keto papryka faszerowana kurczakiem, boczkiem i serem żółtym, sos pomidorowy

Papryka czerwona, Kurczak udko, Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Szpinak baby, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Olej rzepakowy, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Natka pietruszki, Cebula biała, SELER naciowy, Czosnek, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Erytrytol, Sól, Pieprz czarny, .

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
850 kJ/203 kcal
Tłuszcz: 14,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
Węglowodany: 8,1 g
w tym cukry: 4,6 g
Błonnik: 2,5 g
Białko: 13,0 g
Sól: 0,4 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • mleko
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: