Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.52
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Afrykański gulasz z masłem orzechowym i ciecierzycą, makaron sojowy
ORZESZKI ZIEMNE, Natka pietruszki karbowana, Czosnek, Ciecierzyca, Cebula czerwona, Sól, SEZAM biały, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieczarki, Olej rzepakowy, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Kurkuma, Koncentrat pomidorowy 30%, Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Cukier, Chili, Batat, Makaron sojowy (skrobia kukurydziana, skrobia fasoli zielonej, skrobia grochowa, woda)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 281 kJ/306 kcal |
Tłuszcz: 14,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g |
Węglowodany: 35,8 g w tym cukry: 5,5 g |
Błonnik: 5,8 g |
Białko: 10,2 g |
Sól: 1,8 g |
Alergeny
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.