Less Gluten
Mniej glutenu
Dieta dla osób ograniczających gluten, bogata jest w różnorodne warzywa i owoce oraz zarówno zwierzęce jak i roślinne źródła białka.
15 dań dziennie do wyboru:
3 dania Less gluten w każdym posiłku.
Czy wiesz, że…
W tej diecie znajdują się zarówno posiłki mięsne jak i wegetariańskie, których bazę stanowiły będą naturalnie bezglutenowe zboża. Dieta bogata jest w różnorodne warzywa i owoce będące źródłem antyoksydantów i błonnika pokarmowego.
Menu
na najbliższe dni
Co zyskujesz
z dietą Less gluten?
Naturalnie bezglutenowe składniki
Zdrowe zboża, warzywa i owoce
Pełnowartościowe białko
W posiłkach znajdziesz zarówno zwierzęce jak i roślinne źródła białka
Różnorodny wybór
Codziennie do wyboru 15 różnych posiłków
Zdrowe tłuszcze
Pojawiają się zarówno roślinne jak i zwierzęce źródła tłuszczu: olej rzepakowy, oliwa z oliwek, orzechy, awokado, czy ryby