Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24
-
Dairy Free
-
Vegan
A’la amatriciana czyli pełnoziarniste spaghetti z sosem pomidorowym z wędzonym tempehem, boczkiem z kokosa, natką i wegańskim parmezanem
Chipsy kokosowe, Cebula biała, Rozmaryn, Tempeh wędzony (Tempeh (SOJA woda, mąka ryżowa, kultury starterowe: grzyb Rhizopus oligosporus), sos SOJOWY bezglutenowy (woda, SOJA, sól, ocet spirytusowy), aromat dymu wędzarniczego), Czosnek, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Płatki drożdżowe (suszone drożdże nieaktywne), Olej rzepakowy, ORZECHY NERKOWCA, Natka pietruszki, Sól, Makaron pełnoziarnisty (mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista, woda), Syrop klonowy, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Papryka wędzona, Papryka ostra, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 819 kJ/674 kcal |
Tłuszcz: 34,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,7 g |
Węglowodany: 62,3 g w tym cukry: 7,6 g |
Błonnik: 7,3 g |
Białko: 35,0 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.