Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26
Alzacka tarta z wędzonym serem i chutneyem z czerwonej cebuli
Roszponka, Cebula czerwona, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Majeranek, Mąka ziemniaczana, Miód pszczeli, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Oliwa z oliwek, Sól, Mąka PSZENNA, Olej rzepakowy, Ser twarogowy wędzony (MLEKO, ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, kultury mleczarskie), Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 065 kJ/255 kcal |
Tłuszcz: 13,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,8 g |
Węglowodany: 25,9 g w tym cukry: 6,4 g |
Błonnik: 1,6 g |
Białko: 9,2 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.