Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.54
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Angielskie keto śniadanie - jajko sadzone z boczkiem z fasolką w sosie pomidorowym, słupki warzyw
Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Cebula biała, Czosnek, Fasola biała, JAJA kurze, Ogórek zielony, Papryka czerwona, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 059 kJ/492 kcal |
Tłuszcz: 37,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13,0 g |
Węglowodany: 9,3 g w tym cukry: 2,6 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 30,8 g |
Sól: 5,1 g |
Alergeny
- jaja
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.