Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.53
Arabska pizza z mięsem jagnięco-wołowym i kolendrą, sałatka z pomidorem malinowym i czerwoną cebulą, sos miętowy
Cebula czerwona, Wołowina, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sos worcestershire (zawiera SELER), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Oliwa z oliwek, Miód pszczeli, Pomidor malinowy, Kolendra, Czosnek, Sól, Ciasto drożdżowe (Mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże, cukier, sól), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Jagnięcina, Gałka muszkatołowa, Chili, Cebula czerwona, Mięta
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 659 kJ/396 kcal |
Tłuszcz: 18,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,7 g |
Węglowodany: 45,2 g w tym cukry: 4,9 g |
Błonnik: 1,6 g |
Białko: 18,2 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.