Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.02
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Azjatycka sałatka z czarnym ryżem, młodą kapustą, marchewką, granatem i orzeszkami ziemnymi, sos limonkowy z chili
Kapusta młoda, Marchew, Cebula czerwona, Granat, ORZESZKI ZIEMNE, Ryż czarny, Sól, Cukier, Oliwa z oliwek, Sok z limonki świeżo wyciskany, Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Czosnek, Olej rzepakowy, Papryczka chili
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 691 kJ/404 kcal |
Tłuszcz: 14,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g |
Węglowodany: 60,4 g w tym cukry: 8,4 g |
Błonnik: 9,4 g |
Białko: 9,6 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.