Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Dairy Free
-
Vegan
Azjatycki bowl z nie-rybnymi sticksami, fasolką edamame, marynowanym imbirem, marchewką julienne i sezamową posypką gomasio, słodko-pikantny sos teriyaki
Marchew, Imbir różowy marynowany, Kapusta czerwona, Kolendra, Cebula biała, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Mąka ziemniaczana, Kardamon, Ocet ryżowy (woda, ryż), Sól, Cukier, Ryż basmati, SEZAM czarny, SEZAM biały, Sól himalajska, Roślinne paluszki rybne, Olej rzepakowy, Limonka, Fasola edamame, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 660 kJ/636 kcal |
Tłuszcz: 22,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 81,6 g w tym cukry: 5,2 g |
Błonnik: 11,1 g |
Białko: 25,1 g |
Sól: 4,5 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.