Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.53
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Azjatycki chowder z dorszem
Gałka muszkatołowa, DORSZ, Kukurydza mini kolby (Kukurydza mini kolby, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól), Kukurydza, Czosnek, Cebula biała, Ziemniaki, Sól, Liść laurowy, Sok z limonki, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Por, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Kolendra
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 442 kJ/106 kcal |
Tłuszcz: 5,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g |
Węglowodany: 8,1 g w tym cukry: 1,7 g |
Błonnik: 1,1 g |
Białko: 7,0 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.