Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.98
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Azjatycki omlet z sosem sojowym i warzywami stir fry
SEZAM czarny, Imbir różowy marynowany, Czosnek, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sok z limonki, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Miód pszczeli, Kapusta pak choi, Pieprz czarny, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Marchew, Cebula czerwona, Szczypiorek, Kiełki słonecznika, JAJA kurze, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sól, Olej rzepakowy
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 552 kJ/371 kcal |
Tłuszcz: 24,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,9 g |
Węglowodany: 9,7 g w tym cukry: 4,2 g |
Błonnik: 2,0 g |
Białko: 29,5 g |
Sól: 2,5 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.