Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.98 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Less Carb

Azjatycki omlet z sosem sojowym i warzywami stir fry

JAJA kurze, Kapusta pak choi, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Marchew, Cebula czerwona, Szczypiorek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), SEZAM czarny, Kiełki słonecznika, Miód pszczeli, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Woda, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sok z limonki, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Czosnek, Imbir różowy marynowany, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 493 kJ/357 kcal
Tłuszcz: 23,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,6 g
Węglowodany: 9,7 g
w tym cukry: 5,0 g
Błonnik: 2,0 g
Białko: 28,2 g
Sól: 2,5 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: