Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.85 Star

Azjatyckie pulpety z dorsza, sos z tamaryndowcem, komosa ryżowa, zielona fasolka szparagowa

DORSZ, Fasolka szparagowa zielona, Komosa ryżowa mix, Woda, Marchew, JAJA kurze, Kapusta biała, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Olej rzepakowy, Pasta z tamaryndowca, Czosnek, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Sól, Mleko kokosowe, SEZAM czarny, Mąka ziemniaczana, Imbir, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Chili, Pieprz cytrynowy, Pasta z tajskiej bazylii

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 888 kJ/451 kcal
Tłuszcz: 11,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 40,9 g
w tym cukry: 5,9 g
Błonnik: 8,4 g
Białko: 42,5 g
Sól: 2,2 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko
  • ryby i produkty pochodne
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: