Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.85 Star

Azjatyckie pulpety z dorsza, sos z tamaryndowcem, komosa ryżowa, zielona fasolka szparagowa

SEZAM czarny, Marchew, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Pasta z tamaryndowca, Pasta z tajskiej bazylii, Mąka ziemniaczana, Komosa ryżowa mix, Fasolka szparagowa zielona, JAJA kurze, Kapusta biała, Chili, DORSZ, Sól, Czosnek, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Olej rzepakowy, Imbir, Mleko kokosowe

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 911 kJ/457 kcal
Tłuszcz: 11,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 41,8 g
w tym cukry: 5,9 g
Błonnik: 8,5 g
Białko: 42,8 g
Sól: 1,8 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko
  • ryby i produkty pochodne
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: