Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.85 Star

Azjatyckie pulpety z dorsza, sos z tamaryndowcem, komosa ryżowa, zielona fasolka szparagowa

DORSZ, Fasolka szparagowa zielona, Komosa ryżowa mix, Woda, Marchew, JAJA kurze, Kapusta biała, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Czosnek, Pasta z tamaryndowca, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Sól, Mleko kokosowe, Olej rzepakowy, SEZAM czarny, Mąka ziemniaczana, Imbir, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Chili, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Pieprz cytrynowy, Pasta z tajskiej bazylii

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 907 kJ/456 kcal
Tłuszcz: 11,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 41,8 g
w tym cukry: 5,9 g
Błonnik: 8,5 g
Białko: 42,7 g
Sól: 2,2 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko
  • ryby i produkty pochodne
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: