Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.63
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Baba ganoush z granatem, chleb bezglutenowy
Kmin rzymski, Oliwa z oliwek, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Bakłażan, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Chleb bezglutenowy (Woda, zakwas (skrobia kukurydziana, mąka jaglana), skrobie (ziemniaczana, tapiokowa), olej rzepakowy, błonnik roślinny (bambusowy, ziemniaczany, jabłkowy, z babki jajowatej), ziarna (proso, siemię lniane, słonecznik, chia), białko kurze (JAJA), otręby ryżowe, cukier, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, karboksymetyloceluloza), drożdże, melasa trzcinowa, sól, łuska gryki, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol)), Granat
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 605 kJ/145 kcal |
Tłuszcz: 6,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 18,8 g w tym cukry: 1,6 g |
Błonnik: 5,1 g |
Białko: 3,8 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- jaja
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.