Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
Babeczki pomidorowe z mozzarellą
Tymianek, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Cebula biała, JOGURT naturalny 2% tł., Koncentrat pomidorowy 30%, Mąka PSZENNA, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Proszek do pieczenia, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Tymianek, Czosnek, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 432 kJ/103 kcal |
Tłuszcz: 4,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g |
Węglowodany: 10,8 g w tym cukry: 1,0 g |
Błonnik: 0,6 g |
Białko: 5,4 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.