Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.68
Bajgiel nowojorski z wędzonym łososiem, serkiem cytrynowym, czerwoną cebulą i kaparami, świeże warzywa
Cebula czerwona, Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól), Bajgiel (Mąka PSZENNA 500, woda, drożdże, mąka gryczana, olej, słód JĘCZMIENNY, SEZAM, siemię lniane, płatki OWSIANE, słonecznik), Pieprz czarny, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), Koperek, Cytryna, Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Rukola, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 574 kJ/376 kcal |
Tłuszcz: 26,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,0 g |
Węglowodany: 21,9 g w tym cukry: 2,7 g |
Błonnik: 3,3 g |
Białko: 11,1 g |
Sól: 2,2 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
- ryby i produkty pochodne
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.