Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.62
-
Dairy Free
-
Vegan
Bajgiel z bezjajeczną pastą z suszonymi pomidorami i rukolą, kolorowa papryka, pesto bazyliowe
Bajgiel (Mąka PSZENNA 500, woda, drożdże, mąka gryczana, olej, słód JĘCZMIENNY, SEZAM), Papryka czerwona, Sól, Pieprz czarny, orzechy pinii, Oliwa z oliwek, Czosnek, Papryka żółta, Rukola, Kurkuma, Szczypiorek, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Ciecierzyca, Wegański majonez (Woda, olej roślinny rzepakowy, musztarda (woda, ocet spirytusowy, GORCZYCA, cukier, sól), cukier, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, ocet spirytusowy, sól, przeciwutleniacz: sól wapniowo-disodowa, barwnik: karoteny), Sól czarna kala namak, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Płatki drożdżowe (suszone drożdże nieaktywne), Bazylia
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 014 kJ/242 kcal |
Tłuszcz: 11,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 29,7 g w tym cukry: 2,5 g |
Błonnik: 4,0 g |
Białko: 6,9 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.