Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.6
Bajgiel z cytrynowym serkiem i wędzonym pstrągiem, świeże warzywa
Kiełki rzodkiewki, Bajgiel (Mąka PSZENNA 500, woda, drożdże, mąka gryczana, olej, słód JĘCZMIENNY, SEZAM), Pieprz czarny, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Koperek, Pstrąg wędzony na gorąco (filet z PSTRĄGA wędzonego, sól), Cytryna, Ogórek zielony, Papryka czerwona, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 568 kJ/375 kcal |
Tłuszcz: 19,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,7 g |
Węglowodany: 31,4 g w tym cukry: 2,3 g |
Błonnik: 6,8 g |
Białko: 16,8 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- ryby i produkty pochodne
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.