Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.64
-
Dairy Free
-
Vegan
Bajgiel z hummusem i pieczonym burakiem, sałatka z granatem, dressing tahini
Bajgiel (Mąka PSZENNA 500, woda, drożdże, mąka gryczana, olej, słód JĘCZMIENNY, SEZAM, siemię lniane, płatki OWSIANE, słonecznik), Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Rukola, Pomidorki daktylowe, Ogórek zielony, Granat, Ciecierzyca, Woda mineralna niegazowana, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Burak, Kmin rzymski, Czosnek, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Oliwa z oliwek, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Cukier, Syrop klonowy
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 106 kJ/503 kcal |
Tłuszcz: 23,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g |
Węglowodany: 60,4 g w tym cukry: 10,4 g |
Błonnik: 8,2 g |
Białko: 14,6 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.