Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.53
Bajgiel z twarożkiem i szynką podany ze świeżymi warzywami
Bajgiel (Mąka PSZENNA 500, woda, drożdże, mąka gryczana, olej, słód JĘCZMIENNY, SEZAM), Szynka wieprzowa (mięso wieprzowe, sól peklująca, cukier), JOGURT naturalny 2% tł., Pieprz czarny, SER twarogowy półtłusty, Sól, Koperek, Szczypiorek, Pomidorki daktylowe, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 448 kJ/346 kcal |
Tłuszcz: 14,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,6 g |
Węglowodany: 30,2 g w tym cukry: 2,9 g |
Błonnik: 2,0 g |
Białko: 22,1 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.