Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.64
Bajgiel z pastą z pieczonej papryki z kolendrą, serem mazdamer i roszponką
Roszponka, Czosnek, Papryka czerwona, Marchew, Cebula biała, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Kolendra, Olej rzepakowy, Sól, Ser mazdamer (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pieprz czarny, Papryka słodka, Oliwa z oliwek, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Bajgiel (Mąka PSZENNA 500, woda, drożdże, mąka gryczana, olej, słód JĘCZMIENNY, SEZAM, siemię lniane, płatki OWSIANE, słonecznik), Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 631 kJ/629 kcal |
Tłuszcz: 32,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17,7 g |
Węglowodany: 49,1 g w tym cukry: 4,3 g |
Błonnik: 4,5 g |
Białko: 33,9 g |
Sól: 3,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.