Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.22
Bajgiel z pieczonymi plastrami cukinii, pesto z botwinki i serem halloumi, świeże warzywa
Kiełki rzodkiewki, Rukola, Ogórek zielony, Ser halloumi (MLEKO krowie, MLEKO kozie, MLEKO owcze, sól, podpuszczka, suszone liście mięty), Botwinka, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), ORZECHY NERKOWCA, Oliwa z oliwek, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Burak, Bazylia, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Cukinia, Bajgiel (Mąka PSZENNA 500, woda, drożdże, mąka gryczana, olej, słód JĘCZMIENNY, SEZAM), Rzodkiewka
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 025 kJ/484 kcal |
Tłuszcz: 22,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,9 g |
Węglowodany: 45,0 g w tym cukry: 6,5 g |
Błonnik: 5,4 g |
Białko: 24,3 g |
Sól: 2,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.