Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.61
Bajgiel z plastrami kaczki, serkiem z musztardą z miodem i kiełkami, blanszowana fasolka szparagowa
Mix kiełki, Fasolka szparagowa zielona, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Pieprz czarny, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Sól, Olej rzepakowy, Czosnek, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Bajgiel (Mąka PSZENNA 500, woda, drożdże, mąka gryczana, olej, słód JĘCZMIENNY, SEZAM), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sok z limonki, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Miód pszczeli, Imbir różowy marynowany, Kaczka pierś, SEZAM biały
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 102 kJ/263 kcal |
Tłuszcz: 9,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 24,9 g w tym cukry: 5,3 g |
Błonnik: 3,8 g |
Białko: 17,3 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.