Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.66
Bajgiel z plastrami wołowiny, rukolą i piklowanym pikantnym ogórkiem, sos mango-chili, pomidorki
Bajgiel (Mąka PSZENNA 500, woda, drożdże, mąka gryczana, olej, słód JĘCZMIENNY, SEZAM), Mango, Polędwica wołowa, Tymianek, Sos worcestershire (zawiera SELER), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Pieprz czarny, Papryka słodka, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Czosnek, Rukola, Ogórki kiszone na ostro, Imbir różowy marynowany, Cukier, Olej rzepakowy, Cebula biała, Sól, Sok z limonki, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pieprz cayenne, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Mąka ziemniaczana, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 641 kJ/631 kcal |
Tłuszcz: 26,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g |
Węglowodany: 52,4 g w tym cukry: 2,6 g |
Błonnik: 4,1 g |
Białko: 40,1 g |
Sól: 2,6 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
- seler
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.