Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.65
Bajgiel z szarpaną wieprzowiną, cheddarem i sałatką z pak choyem, sos sezamowo-miodowy
Kiełki rzodkiewki, Cebula biała, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Oliwa z oliwek, Miód pszczeli, Papryka żółta, Papryka czerwona, Marchew, Kapusta pak choi, Olej rzepakowy, Sos worcestershire (zawiera SELER), Bajgiel (Mąka PSZENNA 500, woda, drożdże, mąka gryczana, olej, słód JĘCZMIENNY, SEZAM, siemię lniane, płatki OWSIANE, słonecznik), Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Powidła śliwkowe, Papryka wędzona, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Czosnek, Cukier, Wieprzowina (mięso weprzowe, olej rzepakowy, sól, pieprz), Ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato), Sól
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 238 kJ/535 kcal |
Tłuszcz: 29,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,5 g |
Węglowodany: 41,7 g w tym cukry: 3,9 g |
Błonnik: 3,9 g |
Białko: 23,3 g |
Sól: 2,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
- seler
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.