Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.27
Baklawa orzechowo-figowa
Mięta, Ciasto filo (zawiera GLUTEN i SOJĘ), Miód pszczeli, Figi suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), ORZECHY WŁOSKIE, MASŁO 82% tł., ORZECHY PISTACJOWE
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 345 kJ/322 kcal |
Tłuszcz: 20,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g |
Węglowodany: 32,9 g w tym cukry: 10,6 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 7,5 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.