Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.93 Star
  • Less Gluten

XXX_Bakłażan zapiekany z mozzarellą na spodzie z polenty, pomidorki pieczone, sos jogurtowo-ziołowy

Pomidorki cherry, Bakłażan, Woda, JOGURT naturalny 2% tł., Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Kasza kukurydziana, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Mąka kukurydziana, Cebula biała, JAJA kurze, Koncentrat pomidorowy 30%, Sól, Olej rzepakowy, Tymianek, Bazylia, Czosnek, Kolendra, Natka pietruszki, Pieprz czarny, Cukier, Miód pszczeli, .

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 338 kJ/320 kcal
Tłuszcz: 9,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,5 g
Węglowodany: 40,9 g
w tym cukry: 10,6 g
Błonnik: 6,8 g
Białko: 16,1 g
Sól: 1,3 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: