Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
-
Dairy Free
-
Vegan
Balijskie klopsiki z batatów i ciecierzycy w kremowym sosie z orzechów ziemnych, dziki ryż, warzywny stir-fry
Czerwony pieprz, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sok z limonki, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Papryka żółta, Marchew, Mąka ziemniaczana, Groszek cukrowy, Szczypiorek, Imbir różowy marynowany, Syrop daktylowy (daktyle suszone, woda), Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Kmin rzymski, Batat, Olej rzepakowy, Papryka wędzona, Płatki drożdżowe (suszone drożdże nieaktywne), Roślinny Zamiennik Jajek (tapioka (skrobia z manioku), mąka ziemniaczana, łuska babki jajowatej, inulina (błonnik z cykori), substancja zagęszczjąca: guma guar, czarna sól himalajska Kala Namak, barwnik naturalny: karoteny roślinne), Siemię lniane, Sól, Pieprz czarny, Ryż dziki, Czosnek, Cebula biała, Ciecierzyca, Natka pietruszki, Papryka czerwona, Płatki OWSIANE, Syrop klonowy
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 374 kJ/806 kcal |
Tłuszcz: 16,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g |
Węglowodany: 141,1 g w tym cukry: 25,8 g |
Błonnik: 18,8 g |
Białko: 32,2 g |
Sól: 4,4 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.