Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
-
Dairy Free
Banh mi z szarpaną wieprzowiną w sosie słodko-kwaśnym, piklowanymi warzywami i kolendrą
Kiełki fasoli mung, Kolendra, Ogórki konserwowe mini (zawierają GORCZYCĘ), Półbagietka z mąką graham (Mąka PSZENNA graham 1850, mąka PSZENNA 500, woda, drożdże, cukier, sól, SEZAM), Wieprzowina (mięso weprzowe, olej rzepakowy, sól, pieprz), Imbir różowy marynowany, Miód pszczeli, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sok z limonki, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Czosnek, Olej rzepakowy, Sól
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 654 kJ/395 kcal |
Tłuszcz: 9,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 59,7 g w tym cukry: 10,0 g |
Błonnik: 5,2 g |
Białko: 17,9 g |
Sól: 1,9 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.