Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29
Barszcz biały z kiełbasą
Chrzan (zawiera MLEKO, DWUTLENEK SIARKI), Sól, Czosnek, Cebula biała, Ziemniaki, Ziele angielskie, Zakwas na żurek (mąka ŻYTNIA (5,6%), mąka PSZENNA, czosnek), Śmietana 12% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Wywar warzywny (zawiera SELER), SELER korzeniowy, Pietruszka, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Marchew, Majeranek, Liść laurowy, kiełbasa śląska (mięso wieprzowe, sól peklująca, kolendra, pieprz czarny)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 549 kJ/131 kcal |
Tłuszcz: 7,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g |
Węglowodany: 10,9 g w tym cukry: 2,6 g |
Błonnik: 2,1 g |
Białko: 4,6 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.